fredag 29 maj 2009

Sista dagen - nu är det sommar :)

Foto: Gry

Så har sista skoldagen kommit och snart gått! Vi firande den med växttenta på förmiddagen, frossa i frukt och grönt på eftermiddagen med kramar till klassvänner som nu lämnar oss och presenter till underbara lärare. Jag tycker alltid det är så svårt att säga hejdå, det känns jobbigt att en era är över och nu väntar nått nytt, främmande som man åter ska samla energi till och slänga sig in i. Men men det är med stor längtan och glädje jag möter nästa termin. Men hörrni, först sommar och det firar vi in i kväll middag med hela klassen ikväll ska bli mysigt!

IKEA förslaget är inne, känns bra, nu får vi se vad det säger om det blir några verkliga trädgårdar! Får se om jag kan lägga upp några bilder från förslagen här på bloggen!

Harry kommer på måndag :)! Ska bli så spännande i morgon blir det stor shopping så vi är väl förberedda när skrutten kommer (wwwiiiii!)

Nu måste jag snajsa om mig! Kram på er!

3 kommentarer:

  1. Grattis till terminslutet och till vovven som kommer idag! Så roligt för er! Bered er på mycket springande ut och in med kissande valp i famnen... Jag lovar - och kom ihåg det här när det känns hårt - de lär sig knipa till slut! Uppdatera med bild på underverket när du hinner! Kram Emmily

    SvaraRadera
  2. Va kul och skönt med "sommarlov"! Kanske blir en tripp till sthlm också under sommaren?:)

    SvaraRadera
  3. Updatera bloggen lite nu när du har "sommarlov";) Vill läsa om vad som händer i ditt liv och hur allt går med Harry:)

    SvaraRadera